fbpx

Så här beställer du reklamkondomer enkelt

Det är enkelt att beställa kondomer med eget tryck. Om du inte vill, eller inte har möjlighet att skapa en egen design fixar vi det till dig gratis.

Är det faktist gratis? Jadå! Om du har färdiga idéer, logo och text så skapar vi tryckfärdigt material till dig utan några som helst tilläggskostnader.

Så funkar det, steg för steg

  1. Idé. Allt börjar från en idé. Kondomens största målgrupp är 16-35-åringar. Om även detta är din målgrupp så funkar reklamkondomer för er!
  2. Layout. Gör det själv eller låt oss hjälpa dig. Om du vill skapa din egen layout, fyll i formuläret nedan så skickar vi automatiskt en designmall till din e-postadress. Mallen innehåller instruktioner för er designer.
  3. Bestäm volym. Som i de flesta produktioner blir styckepriset lägre med högre volym. Den minsta volymen vi erbjuder är 50 stycken och den mest populära volymen är 1000 st, eftersom styckepriset sjunker betydligt för den mängden. 
    Se vår prislista.
  4. Godkännande av layout. När designen är klar lägger vi ännu på den regulatoriska text som krävs enligt lagstiftningen. I det här skedet är det möjligt att se hur produkten kommer att se ut när den är ihopvikt.
  5.  Produktion och leverans. Detta skede tar mellan 3 och 4 veckor. När din beställning är klar skickas den till dörren eller hämtpunkt, enligt överenskommelse.
  6. Börja dela ut kondomerna!

Vill du att vi gör din design gratis?

Fyll i idéer, önskemål, kontaktuppgifter och ladda upp material (logo, bilder, o.s.v.) i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.